///

Faciliteiten van DJ Vincent.

De diensten van mijn drive in shows zijn compleet voorzien van een P.A installatie voor kleine feesten tot 300 man. Alles wat daarbij komt kijken zoals DJ meubilair, statieven en bekabeling behoort ook tot mijn dienst. Met mijn voledige P.A installatie (geluidssysteem) bestaat uit 2 actieve speakers van 400 Watt RMS. Bij grote feesten en ruimtes kan ik een vermogen van 3KW aan geluid leveren
Mijn complete lichtset is voorzien van led technologie waardoor er een lage wattage nodig is zowel goed voor de klant en het milieu!


Geluid
- 1x Behringer Inuke dsp versterker
- 2x Berhinger 12" actieve speaker 800 Watt RMS
- 2x Behringer 15" actieve subwoofer 1000 Watt RMS
Ook ontbreken de hoofdtelefoons en microfoons niet!

Faciliteit: DJ Gear
De moderne technologie is inmiddels zo populair geworden dat de dj's tegenwoordig toch echt wel over moeten stappen op de mixers die computer gestuurd worden. Ik DJ Vincent, had vanaf het begin al z'n mixer de Hercules DJ Console RMX een van de eerste series van de digitale DJ controlers Maar omdat de technologieÚn veel groter zijn geworden en meer mogenlijkheden zijn gekomen na 2 jaar ben ik alweer overgestapt naar een andere Digitale mixer die nog maar net 2 maanden op de markt is het gaat hier om de Numark Mixdeck expres.

Faciliteit: Verlichting en effect


- American DJ MoonFlower
- Led Muchroom
- 2 bax beam licht effect
- 2 groene lasers
- UV blank light lamp
- 8x Led par 56 Short
- Lichtsturing
- Rookmachine


Copyright © 2010 dj vincent